Propratik Hizmete Girdi

Bayraktarlar Otomotiv

Propratik Hizmete Girdi

Propratik Hizmete Girdi

Ağır ticari araç sektöründe hizmet veren Propratik mağazasında, Bridgestone ve Lassa’ın otobüs ve kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama, ağır ticari araçlara yönelik akü, yedek parça ve aksesuarların satış ve servisi tek çatı altında yapılıyor. Propratik ağır ticari araçların tamirci tamirci dolaşmasına son veren uygulamasıyla her türlü bakım ve onarım hizmeti de veriyor.

 

KALİTELİ HİZMET

Propratik ile ağır ticari araçların tek çatı altında kaliteli hizmet ile buluşacağını aktaran Bayraktarlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Bayraktar “Türkiye’deki ticari araç sahipliğine baktığımızda yüzde 70’ini filoların, yüzde 30’unu ise bireysel kullanıcıların oluşturduğunu görüyoruz. Hızla artan araç parkı ve yükselen filolaşma/kurumsallaşma oranlarıyla birlikte ticari lastikler pazarındaki müşteri beklentileri de değişiyor. Bu doğrultuda kaliteli hizmeti tek çatı altında topladık” dedi.

 

TEK ÇATI ALTINDA TOPLANDI

Bayraktar “Müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda ilkleri gerçekleştiriyoruz. Pirahmetler Mahallesi’nde yani D-100 Karayolu üzerinde ki servisimiz 4 bin 200 metrekare. Lastik satış ve servisinin ötesinde ağır ticari araçların bakım-onarım ve servis hizmetini kısa sürede vererek iş kaybının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Teknik lastik bakım işleri, yağlama, diagnoz, süspansiyon, TÜV muayene hazırlıkları gibi hizmetleri sunabiliyoruz. ProPratik konseptiyle aynı zamanda akü, yedek parça ve çeşitli aksesuarları da müşterilerimize ulaştırıyoruz” dedi.

ALANINDA UZMAN İSİMLER

Mekanik’ten frene, lastik bakımından yedek parçaya hizmet veren propratikte çalışan herkes işinin uzmanı. Mühendis kadrosuyla teknik konulara hakim Propratik, deneyimleri ustalarıyla ağır ticari araç sahiplerinin çözüm ortağı olacak.

Bizimle çalışmak ister misiniz?